вторник, 1 юли 2008 г.

Подарък? Не изпадайте в паника!


Най-безлично е да подариш парфюм, блуза или грамота за „Най-голям купонджия”, разпечатана в още 5 000 броя. А и след 3-4 повода вече и тези идеи се изчерпват. Затова се поразрових да открия по-нестандартни решения на този въпрос.

За порасналите момчета страхотен подарък е воланът за компютър. Така ралитата ще са по-лесни и много по-приятни. Една такава джаджа е добре да притежава педали, скоростен лост и вибрация. Сносните започват от 50 лв. Аз лично бих препоръчала LogiTech, макар и да са по-скъпички.

Оригинално е да подарите на себе си и на любимия човек водолазно гмуркане. Много школи са готови да ви обучат и да ви пуснат на развлекателно гмуркане на българското Черноморие.

Неповторимо екстремно преживяване е скокът с парашут. Макар и полетът със самолета да продължава само 20 минути, а скокът - 10, то емоцията е несравнима. В България има само три парашутни клуба. Можете да се обърнете към тях, ако проявявате интерес.

Влюбените дами особено биха се зарадвали на медальон с пръстовия отпечатък на техния любим. Доколкото ми е известно тази услуга за сега може да се намери само в София.

Можете да използвате почивните дни в края на седмицата, за да подарите на себе си и любимия човек екскурзия до някоя от съседките ни. Това определено няма да ви струва много. Например едно пътуване от Бургас с 2 нощувки в Одрин е около 120-150 лв. на човек.

Интересен екоподарък е преходът на кон. Ако ваш приятел обича животните и разходките, то това е чудесен подарък. Подобно приключение би ви струвало 65 лв.

Фермата за мравки е нестандартно решение, което би изненадало всеки. Такава „играчка” можете да си поръчате по интернет и би струвала 39 лв.

Позабравената серенада би развълнувала сърцето на всяка дама. Ако не можете да се похвалите със завидни музикални способности, то можете да наемете друг да свърши това от ваше име. Ще трябва да се изръсите 75-90 лв.

Много модерен подарък напоследък е наргилето. Самото то струва от приблизително 25 лв. нагоре. Препоръчвам ви да закупите с него и необходимите добавки като тютюн и въгленчета.

Часовникът назад или обратният часовник е стенен часовник, чиито цифри са огледално обърнати. Хем интересно, хем практично. Би ви струвало 36 лв. Съвсем лесно можете да си направите и сами такъв, като използвате механизма на някой стар стенен часовник и сложите друг циферблат, например с абсолютно разбъркани цифри.

Още едно романтично предложение е стихотворението. То може да бъде по всякакъв повод. Ако стихоплетството не ви се отдава, то можете за 30 лв. да се сдобиете с рими, изразяващи вашите чувства и мисли.

Това са някои идеи, които могат да свършат работа, когато не знаете какво да подарите на своите близки. Още вдъхновение можете да почерпите на www.dar.bg www.gift.bg www.podaraci.bg www.bgmagazin.com.

Източник: http://www.bgreporter.com/index.php?n=read&id=7369

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Популярни публикации

Последователи