вторник, 8 юли 2008 г.

Секс с девствена



На почти всеки мъж се е случвало да бъде първият на някоя мацка. Дори понякога да ни се струва, че девствени жени не са останали, все ще се намери някоя, която да е изключение от правилото.

Ако щете ми вярвайте, аз съм попадал на момиче на 20, което не беше правило секс, а на мен ми изглеждаше като опитна мъжемелачка. Няма съмнение, че жените са непредсказуеми! Затова трябва да сме готови за всякакви ситуации.


Как да действаме, ако правим секс с девствено момиче?


По принцип мъжете се плашим от идеята. В представата на много момчета сексът с девственица има следния облик: „сковано като дърво момиче, което не смее да ме пипне там, боли я, не ме оставя да свърша, всичко става в кръв и накрая за капак реве и се зарича, че няма да прави повече секс.“ Ужас! А и прословутото правило да не се хващаш с девственица, защото никога няма да ти е вярна, съвсем ни разубеждава от мераците да правим тази жертва.

Е, за ваше успокоение, ще ви кажа, че невинаги ситуацията е толкова драматична и кървава. И вместо на жесток трилър, въпросната вечер на „нейния първи път“ може да прилича на романтична комедия или още по-добре – на еротична драма.

Подходът.

Това е ключът към успешният секс с девствено момиче. Не очаквай от нея, че ще ти се метне на врата и ще разкопчава бясно панталоните ти, когато й е първият път. Вечерта ще е дълга и романтична, трябва да има алкохол и удобно легло на разположение.

Любовната игра трябва да е мнооого продължителна, за да изпълниш мисията, която е „обилно овлажняване“. В никакъв случай не се нахвърляй бясно върху нея в опити да разкъсаш бельото й. Целувай я, гали я, масажирай я, прокарвай пръсти през косата й. Това може да продължи с часове. Така че се въоръжи с търпение, защото е много дразнещо, точно когато се опиташ да си пъхнеш ръката под бикините , тя да се дръпне и да закопчее всичко, което с неистови мъки си разкопчавал досега.

Актът.


Преди да настъпи същинската част, трябва да си сигурен, че тя е доста подмокрена. Това е доказателство, че влагалището й се е разширило и много по-лесно ще проникнеш. Ако е суха и стегната, няма шанс да успееш. По-добре дори не пробвай, защото ще я нараниш и тя може да се уплаши. Галене с пръсти и, ако ти позволи, френска любов, ще й помогнат да отпусне интимните си части и да ги направи по-лесно достъпни.

Много е вероятно нищо да не стане при първият опит да си го вкараш. Когато тя усети, че членът ти влиза, ще се стресне и ще се стегне автоматчино. Дори за най-опитните мадами се иска да са се отпуснали преди да си го вкараш, а какво остана за девствено момиче. Обясни й, че ще я заболи само първите няколко секунди и след това ще започне да й харесва. Така тя ще е готова психически какво трябва да усети и няма да се уплаши при най-леката болка.

Най-добре е да изберете мисионерската поза, защото така е най-лесно проникването. Може да сложиш възглавница под дупето й, за по-голям комфорт.

Истината е, че ако момичето е отпуснато и спокойно, болка почти няма да има. Късането на химена не е болезнено, противно на много очаквания.

Кръвта.

Ах, тази прословута кръв, която се стича след като момичето изгуби девствеността си. Този мит е провалял неведнъж плановете на много хора. Каква е истината?

Факт е, че при много жени няма почти никаква кръв поради ред причини – редовна употреба на тампон, късане на хименът поради физическа травма или гинекологично лечение и т. н. Дори да има кръв, тя ще е в съвсем скромни количества и едва ще зацапа презерватива или чаршафа. Това е нормалното количество при късането на девствената ципа на жената. Ако по някаква случайност има обилно количество кръв то е в резултат на кръвоизлив или друг проблем, за който моментално трябва да потърсите лекар. Това може да се случи на всяка жена, дори да не е девствена.

Резултатът.

За теб – опит и лека гордост, че си първият, който мадамата е позволила да проникне на най-съкровеното й място.

За нея – тук има два варианта, които са доста противоположни. Единият е, че момичето е чакало подходящия и в твое лице е намерило човека, на който иска да се отдаде. Може дори да е влюбена. Другият, че просто те е използвала за човекът, който я „отваря“ и повече не иска да види.

Разбира се, има и среден вариант – точното време и точното място са те направили точният човек, но това е рядкост, тъй като жените сериозно обмислят тази крачка. При всички случаи обаче никога няма да те забрави, защото все пак си й първият и това те прави вечен спомен.

Е, не е чак толкова страшно, нали? Не си струва да не задълбочиш нещата с някое момиче, просто защото си се уплашил, че ще си й първият. Може да се окаже нещо специално. А дори да не е, поне ще си научил как се действа с девствени момичета и винаги ще си крачка напред в очите на нежния пол.

Източник: MenBG.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Популярни публикации

Последователи