понеделник, 9 юни 2008 г.

Няколко интересни неща за Близнаците



Сравнението на Близнаците с живака е вярно що се отнася до парите, доколкото този зодиакален знак се управлява от планетата Меркурий. Подвижен, неспокоен, търсещ, учещ се – Близнаците са в непрекъснато движение, истинска буря под въздействието на елемента Въздух.

Близнаците са интелигентни и не се колебаят да започнат игра – особено с любовта. Те са общителни, изобретателни са и можете да ги видите да прескачат от една любов на друга, докато не открият някой, който е почти толкова умен, колкото самите тях и е способен да оцелее във високоскоростното надбягване, каквото е тяхното ежедневие. Възнаграждението за тези, които са способни да уловят представител на този зодиакален знак е освободен и енергичен партньор в любовта, който блести на всяко парти, но е истински демон в спалнята. Много Близнаци често са двулични, обаче.

Близнаците и Романтиката

Любовна афера с Близнаци изисква голяма издръжливост. Те обичат да се забавляват и да бъдат забавлявани. Често изглеждат полудели по някоя идея. Най-добрият начин да задържите този бързак е като го стимулирате интелектуално, а любовник с въображение е истински късмет за него. Обича да пътува и със сигурност пътешествието е начин да събудите романтичната му душа. Двойствеността на Близнаците им позволява да гледат на нещата под различни ъгли и в стресови моменти, те предпочитат да бъдат по-скоро добри любовници, отколкото да воюват. Предпочитат да създават връзки с хора, които могат да ги накарат да чувстват.

Влюбените Близнаци

Играта Любов е истинско приключение за Близнаците и когато се впускат в преследване истински се забавляват. Реалният въпрос за Близнаците е – могат ли те да намерят някого, когото да задържат и който ще успее да ги направи щастливи завинаги? Когато са влюбени, Близнаците могат да бъдат много грижовни, но от другия се изискват непрекъснати сложни маневри.

Често са склонни просто да се носят по течението на любовта, чувствайки се уязвими и самотни, с неистова нужда от някой до себе си. При цялата си общителност, Близнаците са склонни към меланхолия и нежността и обичта са най-добрият антидот на депресивните им състояния.

Близнаците и Сексът

Близнаците обикновено са привлечени от хора, които умеят да стимулират интелекта им. А ако открият някой с различно от собственото им въображение и идеи направо усещат, че удрят в десетката. Това включва неща като секс на задната седалка в бързо движеща се кола, например. За много от тях сексът е по-скоро интелектуален спорт – започва в главата. Близнаците се намират в непрекъснато търсене на идеалния любовник и на идеалното любовно изживяване – тези, които са способни да стимулират всичките им чувства и сетива. С две думи: Близнаците искат нещо различно и нещо съвършено, без много въпроси.

Kozmetikata.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Популярни публикации

Последователи