понеделник, 19 ноември 2012 г.

Agoda.com взема участие в Зимния фестивал в Будапеща с безплатни хотелски нощувки и ваучери за вход в спа центрове

Аgoda.com, който е един от водещите световни хотелски уеб сайтове за онлайн резервации и е част от Priceline Group (Nasdaq PCLN), предлага супер оферти за хотели по случай ежегодното провеждане на Зимния фестивал в Будапеща, с който се акцентира върху дългата история на града и се рекламират уникалните му културни забележителности.

Унгарското национално туристическо дружество организира този фестивал за 7-ма година, като в него вземат участие много бизнеси – от автобусни фирми и спа центрове до авиокомпании. Целта е на клиентите да се предложат повече промоции и отстъпки за парите, които те ще похарчат по време на престоя си. Ако към това се добавят и ниските цени на хотелските стаи от Agoda.com, то времето, през което се провежда този магически фестивал е наистина най-подходящо за посещение на града, който е познат като Перлата на Дунава.

Историята на Будапеща е наситена със събития, които е трудно да се представят подробно в кратко резюме. Основана от келтите, укрепена от римляните, завладяна от монголите и ключов играч в бойните действия, които водят до оформянето на Европа от Средновековието чак до Втората световна война, Будапеща е знакова европейска столица като никоя друга. От заострения силует на Сградата на парламента до великолепния замък Буда и Площадът на героите, който е построен през 1896 година по повод 1000-годишнината от основаването на Будапеща – в града ще намерите множество важни от историческа гледна точка забележителности, които нито един гост не трябва да пропуска да види.

Но това, заради което си заслужава да се посети Будапеща по време на Зимния фестивал е изобилието от специални оферти, които се предлагат на туристите. Хотелите, които са изброени по-долу имат фантастични предложения – ако останете 2 нощувки, имате шанса да спечелите безплатна 3 нощувка, а при 3, можете да получите 4-та, пак безплатно. Освен това, с всяка направена хотелска резервация гостите получават ваучер за безплатен вход за един от спа центровете Гелерт, Сечени, Рудас или Лукач, които са световноизвестни с лековитите си води и страхотната си архитектура. Но това не е всичко – предлагат се отстъпки за обзорните туристически обиколки на града с автобус, за речните екскурзии Legenda и за входа в парк Мементо, където ще видите статуи, които са били разрушени при падането на комунистическия режим в Унгария през 1989 година.

Ако сте решили да посетите Унгария по време на страхотния и колоритен зимен сезон, то Agoda.com е най-добрият начин да добавите още повече изненади към културната фиеста, която ви очаква. Вижте хотелите по-долу!

Corinthia Hotel Budapest, 5*
http://www.agoda.bg/europe/hungary/budapest/corinthia_hotel_budapest.html

Hilton Budapest, 5*
http://www.agoda.bg/europe/hungary/budapest/hilton_budapest_hotel.html

Zenit Budapest Palace Budapest Hungary, 4*
http://www.agoda.bg/europe/hungary/budapest/zenit_budapest_palace.html

Continental Hotel Zara, 4*
http://www.agoda.bg/europe/hungary/budapest/continental_hotel_zara.html

Mamaison Hotel Andrassy Budapest, 4.5*
http://www.agoda.bg/europe/hungary/budapest/mamaison_hotel_andrassy_budapest.html

Mercure Budapest City Center, 4*
http://www.agoda.bg/europe/hungary/budapest/mercure_budapest_city_center_hotel.html

Danubius Health Spa Resort Margitsziget, 4*
http://www.agoda.bg/europe/hungary/budapest/danubius_health_spa_resort_margitsziget.html

Novotel Danube Hotel, 4*
http://www.agoda.bg/europe/hungary/budapest/novotel_danube_hotel.html

Hotel Central Basilica, 3*
http://www.agoda.bg/europe/hungary/budapest/hotel_central_basilica.html

Hotel Erzsebet City Center, 3*
http://www.agoda.bg/europe/hungary/budapest/hotel_erzsebet_city_center.html

За да получите повече информация за специалните хотелски предложения на Agoda.com из целия свят, моля посетете нашия уебсайт: www.agoda.com. Открийте ни във Фейсбук на www.facebook.com/agoda или пък в Гугъл+ на адрес: www.plus.google.com/+agoda.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Популярни публикации

Последователи