петък, 2 ноември 2012 г.

Agoda.com препоръчва едни от най-добрите хотели за ски почивка в Корея

Аgoda.com, който е един от водещите световни хотелски уеб сайтове за онлайн резервации и е част от Priceline Group (Nasdaq PCLN), препоръчва фантастични хотели, в които можете да отседнете при посещението си в Южна Корея по време на ски сезона.

Когато стане дума за най-добрите ски дестинации в света, хората обикновено се сещат за Колорадо, Швейцария или Канада – списък, в които Южна Корея традиционно не е включена. Въпреки това, ако вземем предвид факта, че 75% от Южна Корея е покрита със скалисти планини, нищо чудно в скоро време да започнем да чуваме да се говори все по-често за тази ски локация. Времето между средата на ноември и средата на февруари е перфектно за каране на ски на някои от 24-те хълма, разположени на няколко часа път с кола от Сеул - на тях са направени множество ски писти със съоръжения от световна класа. Струва си да се споменат и многобройните естествени геотермални извори, които са подходящо средство за разтоварване след дълъг, изпълнен със забавления ден в снега.

В Южна Корея, за да покарат ски (или сноуборд!) и да пробват внушителните писти, като 6-километровата Silk Road Slope в ски курорта Муджу, идват не само професионалисти. Няма значение дали сте начинаещи, средно напреднали или пък сте семейство с малки деца – почти във всички зимни курорти ще намерите удобствата, от които имате нужда, за да си изкарате една наистина страхотна ски ваканция. За да разнообразите почивката си, можете да посетите някои от всеизвестните ресторанти и да опитате техните изтънчени ястия; можете да се попързаляте с кънки или да покарате шейна; да отидете на казино, кино или да послушате уникални изпълнения на живо.

Ако ги нямаше хотелите, предложени по-долу, едва ли гостите биха могли да се насладят пълноценно на ски ваканцията си в Корея. Нека цитираме думите на една от гостенките на Intercontinental Alpensia Pyeongchang Resort: „Хотелът бе много чист, а всичко в него - първокласно. Стаята и леглото бяха толкова удобни, че съпругът ми искаше да останем още един ден! Хотелът се намира в близост до ски курорта Алпенсия, а Йонг Пьонг е на по-малко от 5 км. Ваканционният комплекс разполага и със закрит аквапарк. Той е подходящ не само за забавление за цялото семейство, но и за двойките, които желаят да релаксират в джакузито след като цял ден са карали ски”.

В страна като Корея, където всичко се прави ефективно, с право можем да очакваме, че всички хълмове се поддържат перфектно чрез високотехнологично оборудване и се управляват от опитни мениджъри, за да бъдат ски условията оптимални. Обученият персонал е изцяло на вашите услуги, за да ви окаже първа помощ по всяко едно време. Ако имате нужда от екипировка, ще намерите изобилие от магазини, от които да я наемете. Не забравяйте – повечето от пистите в Корея са отворени 24 часа в денонощието!

Тъй като зимният сезон е наистина специално време тук, Agoda.com препоръчва тези хотели като перфектното място за вашата ски ваканция. Те работят на максимум, за да може да се възползвате оптимално от зимата в планината - не само за спортуване, но и за ефективна почивка. Вижте нашите предложения по-долу и се пригответе да прекарате няколко дни на едни от най-добрите ски писти в Азия.

Intercontinental Alpensia Pyeongchang Resort, 5* http://www.agoda.com/asia/south_korea/pyeongchang_gun/intercontinental_alpensia_pyeongchang_resort.html

Phoenix Park Hotel & Condo, 5* http://www.agoda.com/asia/south_korea/pyeongchang_gun/phoenix_park_hotel_condo.html

Holiday Inn Resort Alpensia Pyeongchang, 5* http://www.agoda.com/asia/south_korea/pyeongchang_gun/holiday_inn_resort_alpensia_pyeongchang.html

High1 Hotel, 4 1/2* http://www.agoda.com/asia/south_korea/jeongseon_gun/high1_hotel.html

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Популярни публикации

Последователи