събота, 21 април 2012 г.

12 fucked-a за секса по света

1. 41% от французите са правили секс с повече от един човек в едно и също време (проучване на Marie Claire).

2. През 2007 г. в Нова Зеландия се появява движението на веган-сексуалните. Това са вегани, които отказват да обменят телесни течности с хора, които ядат месо.

3. 79% от жените в Колумбия признават, че мастурбират. При жените в Перу процентът е 0. (проучване на Marie Claire)

4. В Дания една автобусна компания е решила да спести на мъжете и на жените цялото чудене дали са свободни и навити за секс. Въпросната компания въвела в автобусите си в Копенхаген така наречените „любовни места” – червени седалки, сядането на които показва на целия автобус, че си свободен и навит.

5. Швеция е страната, където има най-много бисексуални жени. (проучване на OnePoll.com).

6. Двойките в Иран могат да поискат да сключат договор за „временен брак”, който им позволява да правят секс, преди да се оженят за постоянно.

7. 75% от австралийците са правили секс в кола (проучване на Durex, 2007).

8. 90% от легално произвежданото в света порно се прави в долината Сан Фернандо в Калифорния, САЩ.

9. Смята се, че най-голямата оргия в света се е състояла в Япония. В нея са участвали 500 човека – 250 мъже и 250 жени. Ако имаш желание, можеш да потърсиш и видеото, озаглавено 500 Person Sex.

10. Хората в Индия са най-удовлетворени от сексуалния си живот според проучване на сексуалното здраве и цялостната добра форма, проведено в Азия и на тихоокеанските острови.

11. Единственото фетишистко кафене в света се намира в Сан Франциско, САЩ. В него хората могат да водят своите „роби” на каишки, като „робите” пият кафето си от кучешки купички.

12. През 2004 г. в Южна Корея отваря врати еротичен парк, пълен с фигури на вагини и пениси, както и с изложби на секс играчки.

Източник: http://www.vratovrazka.bg/

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Популярни публикации

Последователи