събота, 25 септември 2010 г.

InvisibleSHIELD - идеалният начин да защитите от надрасквания мобилния си телефон, лаптоп, мр3 плеър, iPod, GPS или игрална конзола


Запазете мобилния си телефон, лаптоп, мр3 плеър, iPod, GPS или игрална конзола като нови с носителя на множество отличия InvisibleSHIELD. Изключително чист, удивително тънък и практически неразрушим, InvisibleSHIELD позволява да използвате Вашите джаджи без страх от надрасквания или наранявания и без необходимост от неудобни калъфи. InvisibleSHIELD е изработен от ултра издръжлив, патентован от фирмата ZAGG филм, който покрива електронните устройства. InvisibleSHIELD е проектиран така, че да пасне на контурите на всяко от тях, осигурявайки ненадмината защита от надраскване.
InvisibleSHIELD е първото и най-добро решение за запазване на перфектния външен вид на Вашите джаджи.

Какво е invisibleSHIELD™?
InvisibleSHIELD™ е изключително тънък (0,2 мм), здрав и прозрачен филм, предпазващ Вашето електронно устройство. Драскотините, износването, нащърбеното покритие и другите признаци на износване и надраскване са вече в миналото! Няма смисъл да имате чудесен дизайн, ако той трябва да бъде крит в калъф срещу нараняване.

Благодарение на InvisibleSHIELD™ Вие можете да използвате Вашия мобилен телефон, навигационно устройство, лаптоп, цифров апарат и т.н. без всякакви калъфи и покрития. Дори и Вашият iPhone изглежда все така чудесно. И ако някой ден искате да се разделите с любимото устройство, просто ще махнете предпазващия филм и то ще изглежда като ново. Запазете стойността на покупката си и го продайте на добра цена благодарение на InvisibleSHIELD™.

В началото InvisibleSHIELD™ е бил проектиран за употреба в американската армия, където е използван за предпазване на перките на хеликоптерите от пустинните пясъци, камъни и отломки. В резултат на това неговата ефикасност е изключително висока. Патентованата версия на InvisibleSHIELD™ се състои от прозрачна и много здрава полиуретанова пластмаса, продукт на последните достижения на технологията, позволяващи „саморегенериране” и износоустойчиви качества на материала. Всичко това е довело до разработването на защитен филм, който трябва да поръчате само веднъж (за разлика от евтините такива, които ще трябва да сменяте по-често) и да забравите за всякакви грижи – InvisibleSHIELD™ ще защитава Вашето устройство през целия му живот и когато го отлепите няма да останат никакви лепкави остатъци.

Гъвкавостта на материала позволява дизайнът да се проектира така, че да обгърне цялото устройство, включително екрана, предната, задните части, ъглите, ръбовете, и страните. Прецизното изрязване позволява InvisibleSHIELD™ да се използва за над 2500 различни електронни устройства, като списъкът се обновява постоянно. InvisibleSHIELD™ защитава не само екрана, а и цялото устройство на много от най-популярните електронни устройства на пазара.

ZAGG Inc. са в процес на патентоване на процеса на предпазване не само на екраните, а на цялото електронно устройство. Те не само са създали концепцията, но и са единствената компания, която предлага оригиналния InvisibleSHIELD™, водещата марка в предпазването на електронни устройства. Другите протектори за екран често са краткотрайни, твърди, пластмасови пластини, които се надраскват много лесно и имат проблеми със залепването. Другите могат да претендират, че имат подобни продукти, но InvisibleSHIELD™ е коренно различно нещо.

Нищо не може да се сравни с качеството на InvisibleSHIELD™, комбинирано с 30 годишна гаранция на ZAGG Inc. за всеки протектор, който закупите – по-дълго, отколкото ще използвате телефона или лаптопа си!

Оригиналният invisibleSHIELD™ защитен филм използва технологията Nano-Memory™, което е видимо като едва забележима текстура по повърхността на филма. Този върхов компонент на invisibleSHIELD™ дава четири основни предимства:

* ИЗДЪРЖЛИВОСТ - самовъзстановяващите се свойства дават невероятна издържливост на надрасквания и повреди и ще удължат живота на Вашето електронно устройство.
* ПОКРИТИЕ – изключителната гъвкавост и пластичност позволява invisibleSHIELD™ да покрие ъглите и извивките на Вашето устройство много по-добре от конкурентните продукти.
* ЛЕСЕН ЗА ПОСТАВЯНЕ - благодарение на подобрената пластичност invisibleSHIELD™ е лесен за поставяне и залепване.
* СТАБИЛЕН ЗА ДЪРЖАНЕ – доброто усещане при хващане прави по-лесно задържането на Вашите скъпи устройства в ръцете Ви – те вече не се изплъзват така лесно както преди.

Защо InvisibleSHIELD™?


* Махате ли предпазното фолио от дисплея на новия си телефон едва след като започне да се отлепва сам? Защото не искате дисплеят да се надраска твърде бързо във Вашия джоб или чанта? InvisibleSHIELD™ ще го предпази по-дълго, отколкото вероятно ще го ползвате.
* Искате ли да предпазите игралната си конзола от бързо износване от Вашите деца? InvisibleSHIELD™ покрива точно всяка от популярните конзоли – Nintendo или Sony – никога вече няма да виждате драскотини на Вашия екран.
* Искате да вземете навигационното Ви устройство на изпълнена с интересни преживявания почивка? Благодарение на InvisibleSHIELD™ можете да бъдете сигурни, че ще можете да го използвате дори и след пясъчна буря.
* Искате да вземете цифровия си фотоапарат на морето? InvisibleSHIELD™ ще го предпази и при снимките на плажа.

Качествата на продукта:

* Купувате този филм само един път и забравяте за всички грижи за опазването на устройството Ви (евтините фолиа издържат доста по-кратко);
* InvisibleSHIELD™ е устойчив на драскане патентован предпазен филм. Той защитава Вашето устройство от надрасквания и износване през целия му живот;
* Подобрява хващането на Вашето устройство;
* InvisibleSHIELD™ се произвежда за повече от 2500 електронни устройства;
* InvisibleSHIELD™ може да бъде премахнат, без да оставя лепкави следи;
* Има детайлно и прецизно ръководство за поставяне;
* Може да бъде върнат в рамките на 7 дни от покупката;
* Има 30 годишна гаранция след регистрация.

За повече информация относно къде да закупите InvisibleSHIELD™, посетете:http://invisibleshield.bg/points-of-sales

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Популярни публикации

Последователи