В този блог ще намерите интересни и клюкарски новини от света на българския и световен шоубизнес, информация за нови джаджи, автомобили и въобще всякакъв тюрлю-гювеч.
неделя, 12 септември 2010 г.
Спермата става за готвене
Автор на кулинарна книга е открил, че спермата е хранителна не само за жадните женски уста след умопомрачителна свирка.
„Семенната течност е не само източник на хранителни вещества, но и съставка на много вкусни ястия“ - твърди Пол Фотенхауер - авторът на книгата Natural Harvest - A Collection of Semen-Based Recipes.
Според него спермата имала динамичен и комплексен вкус, който незаслужено бил подценяван от майсторите на кулинарното изкуство. Затова авторът се амбицирал да поправи тази несправедливост.
„Когато преодолеете първите съмнения, ще бъдете удивени колко забележителни ястия можете да приготвите с нея“, коментира той.
Книгата вече се продава в Интернет-книжарниците, а цената й е 24.95 долара., но едва ли са много тези, които биха сготвили по някоя от рецептите.
Men.bg припомня, че преди време немското ХЕИ откри 16 различни вида сперма в соса за дюнер на дюнерджийница в Нюрнберг, което в последствие се оказа масова практика.
Източник: http://men.hotnews.bg
Етикети:
готвене,
манджа със сперма,
сперма
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Популярни публикации
-
Username:EAV-06545972 Password:4fehukbbjc Username:EAV-48894407 Password:36pcuuvnjs Username:EAV-60663960 Password:ujuhpmx4fd User...
Няма коментари:
Публикуване на коментар