неделя, 12 септември 2010 г.

Спермата става за готвене



Автор на кулинарна книга е открил, че спермата е хранителна не само за жадните женски уста след умопомрачителна свирка.

„Семенната течност е не само източник на хранителни вещества, но и съставка на много вкусни ястия“ - твърди Пол Фотенхауер - авторът на книгата Natural Harvest - A Collection of Semen-Based Recipes.

Според него спермата имала динамичен и комплексен вкус, който незаслужено бил подценяван от майсторите на кулинарното изкуство. Затова авторът се амбицирал да поправи тази несправедливост.

„Когато преодолеете първите съмнения, ще бъдете удивени колко забележителни ястия можете да приготвите с нея“, коментира той.

Книгата вече се продава в Интернет-книжарниците, а цената й е 24.95 долара., но едва ли са много тези, които биха сготвили по някоя от рецептите.

Men.bg припомня, че преди време немското ХЕИ откри 16 различни вида сперма в соса за дюнер на дюнерджийница в Нюрнберг, което в последствие се оказа масова практика.

Източник: http://men.hotnews.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Популярни публикации

Последователи