петък, 16 април 2010 г.

Айде на евтините коли: НАП продава ферари и ягуар


НАП Пловдив предлага за продажба чрез търг с тайно наддаване червено ферари и черен ягуар. Луксозната италианска спортна кола, която има колекционерска стойност е произведена през 1983 г., а началната й цена е 28 000 лв. Ягуарът е черен, на дванайсет години и началната му тръжна цена е 14 000 лв. Собственикът на двете возила се е разделил с тях заради неплатен данък върху доходите в размер на 160 000 лв.

Кандидат-купувачите могат да огледат колите от 27 април до 3 май 2010 г. на адрес: гр. Пловдив, ул. „Пещерско шосе” 21. Предложенията на желаещите да се включат в наддаването за двата автомобила се подават до 4 май 2010 г. в сградата на НАП в Пловдив на бул. „Скопие” 106.

За да се включат в наддаването, желаещите трябва да преведат депозит за участие в размер на 20% от първоначално обявената тръжна цена. Кои ще са новите собственици на двете лимузини ще стане ясно на 11 май, когато ще бъдат разгледани всички постъпили предложения.

Това е третият търг за продажба на ферарито и ягуара, като на първите два не са се явили кандидат-купувачи на колите.

С вливането на Агенцията за държавни вземания от 1 януари 2010 г. НАП обезпечава и събира принудително публичните държавни и общински вземания. Приходната агенция пое и задълженията да представлява държавата в производства по несъстоятелност. С новите си правомощия служителите на НАП получиха и правото да описват и продават имущество на длъжници, които не са платили дълговете си към бюджета.

1 коментар:

Популярни публикации

Последователи