вторник, 9 декември 2008 г.

Кой натопи Кондьо?Сензационна версия за това кой натопи Кондьо за сутеньор е представена в новата книга за чалгата „Бели птици и куршуми“, пише 19 минути. Автор на четивото е журналистът Георги Стоянов.

Идеята за книгата е предшествана от поредицата статии на автора в афера.бг. В бестселъра място намират: историята на Цеца и Аркан, връзките на родните групировки с фолка, разказите на най-популярните изпълнители, пяли на босовете, любовната афера на Глория и Георги Илиев и останалите връзки между мутри и фолк певици, ролята на Слави Трифонов в легализирането на най-популярният жанр, Митко Пайнера и неговите конкуренти и още доста скандални факти. Според автора книгата няма нищо общо със скандалното четиво на бившия съпруг на Петра Стефан Цирков - „Империята Пайнер 1:1“.

Междувременно, в рамките на Панаира на книгата, журналистката Надя Чолакова представи третата си книга за живота на братя Илиеви - „Живeй бързo 3: Врeмe зa рaзстрeли”. В нея се разказва за приключенията на Георги Илиев след смъртта на брат му Васил.

автор: СЛАВА

1 коментар:

Популярни публикации

Последователи