сряда, 20 януари 2010 г.

Видовете цици


Поредната яка статия от http://men.hotnews.bg/

След дълго и оспорвано гласуване в офиса най-накрая сортирахме основните видове цици, които всеки от нас е имал шанса да помачка и поцелува. Шефът и той се включи със „скромния" си опит и виж какво се получи:

Лисичи муцунки

Причината да носят това име е, защото, първо, са много компактни (т.е. нито малки, нито големи), вирнати са леко нагоре, а зърната им почти винаги са възбудени, което съвсем допълва представата за Кума Лиса. Има опасност да те ухапят, ако ги закачаш!

Печените чушки

Заслужили са името си, тъй като са силно привлечени от земното притегляне, продълговати са и стоят леко спаружени. Срещали сме и такива от вида „печено камби", но там комбинацията е още по-неатрактивна.

Силиконовата долина

Толкова много си слушал и гледал такива (ако си пипал, едно голямо „евала" от нас), че тук май е ред да помълчим и пострадаме заедно, че си нямаме по една фолк-дива вкъщи. Правилото е просто, но златно: „Имаш пари за силикон, мачкаш го!"

Тебе гледа, мене вижда

Особен вид гърдички, при които зърната са толкова несиметрично разположени, че ако за миг си представиш „две хубави очи", ще си кажеш: „абе хубави, ама кривогледи". При тях хубавото е, че ако целуваш едната, другата няма да се сърди, защото не вижда какво правиш!

Гравитацията

е термин от физиката, които на български е по-известен като „земно притегляне", отбелязва се с латинската буква „g" и е равен точно на 9,8 метра в секунда на квадрат. Защо ти казваме всичко това ли? За да имаш логично обяснение какво се случва на един прекрасен чифт прелести, като минат попрището жизнено в средата.

Природни богатства

Тук най-нагледният ни пример е фолкаджийката Преслава, която майката природа толкова беше надарила, че малко се беше самозабравила. По този повод, за ужас на всички цицомани (и за наш, разбира се), девойката взе, че ги понамали. Ние въпреки това продължаваме да споделяме мотото на Мечо Пух - „колкото повече - толкова повече"

Ангелски ореол

Става дума за кръгчето около зърното - в конкретния случай то просто е по-голямо от стандартното и прави недвусмислена алюзия с образа на жена, призвана да откърми дузина малки чавета. Такива има, ако си спомняш голата й фотосесия, пловдивската Лиляна от Биг Брадър 3!

Няма никой вкъщи

Собственичките на такива гърди ги наричат магьоснички, защото като си вдигнат ръцете нагоре, съвсем нищо не остава от малкото, което имат. Този вид носят още името: „асансьорни копчета" или „ухапани от комар". Внимание! Има реална опасност твоите да да са по-големи от нейните!

12 коментара:

  1. аз съм от последния модел не е ли страхотно мъже....

    ОтговорИзтриване
  2. всеки вид цици си има своето очарование.

    ОтговорИзтриване
  3. направо кърти статията :)

    ОтговорИзтриване
  4. и аз съм от този тип и страшно се срамувам от тях тва не са гарди това е недаг не познавам жена която би се харесвала ако има такав бюст

    ОтговорИзтриване
  5. Е и аз се броя за последния "модел". Не бих казала, че са като копчета, нито приличат като на сниката, но са малки, да. Та аз си ги харесвам така - млаки, стегнати и красиви. :)

    ОтговорИзтриване
  6. аз съм от първия незнам дали на мъжете им харесва

    ОтговорИзтриване
  7. Леле! Тая снимка под силиконовата доли на е пъла изродщина! Ужас!

    ОтговорИзтриване
  8. Къде останаха "чашите от шампанско", "лисичите опашки" и "разногледите лимони", че и много други?

    ОтговорИзтриване
  9. да-а-а-а последния модел ние му викаме лентилки под килима на пипане е точно същото :-)

    ОтговорИзтриване
  10. ke se isfarlim na sekakvi nqnki qze

    ОтговорИзтриване

Популярни публикации

Последователи