петък, 22 януари 2010 г.

Колко често лъскаш бастуна?


Обикновен чекиджия или професионален онанист? Прочети по-долу и реши сам в коя категория влизаш:


1 път в месеца/ в годината
61% от мъжете, изследвани в чикагския университет твърдят, че са лъскали бастуна само веднъж за последната 1 година! Бахти наглите лъжци тия янки!

1-2 пъти седмично
Ти най-вероятно си на 11-12 години и току-що си открил тайната на старата колкото света чекия, но все още се чувстваш някак гузно...Спокич, след няколко месеца ще лъскаш на ставане и лягане и ще отдавна ще си забравил за съвестта!

3-5 пъти седмично
На път си да влезеш в категорията „най-обикновен чекиджия", но трябва да поработиш още малко над хвата, бързината и честотата при изпълнението на сакралния акт.

1 път дневно
Ето това вече е професионализъм! Пътят до пристрастяването е много кратък, но връщане назад няма! Предпочиташ да си удариш една злобарка пред това да си губиш времето със забиване на пияни гарги...

2-3-4 пъти дневно
Ти си гросмайстор чекибоец, човече! Това практически означава една чекия за „добро утро", една в обедната,една за „лека нощ" и една така, помежду другото...

5 пъти и повече
Категорията, която ти се присъжда за специални заслуги в областта на ръкоблудието е „Заклет чекиджия". Лъскай бастуна с кеф, пък току виж си влязъл в Гинес!

Източник: http://men.hotnews.bg/

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Популярни публикации

Последователи