петък, 12 октомври 2012 г.

Български ученик позна баба си в порно

Секс скандал разтърси Варна и се превърна в куриоз в кв. "Владислав Варненчик". Главна героиня в срамния екшън е 67-годишна пенсионерка, която е на път да остане на улицата, пише вестник "Всеки ден". Близките й са я изгонили от дома, след като разбрали, че е участвала в порно филм.

Внукът на скандалната баба я разпознал случайно в порно клип, качен в интернет сайт. На видеото бабата на гимназиста била с двама млади мъже накуп. За капак филмът бил качен в безплатен сайт и можел да се гледа свободно от цяла България.

Първоначално ученикът се срамувал да признае на баща си и майка си какво е видял. След като и негови приятели от квартала му споделили откритието си обаче, решил, че трябва да уведоми родителите си, преди скандалът да стане достояние на всички съседи.

Семейството на пенсионерката било потресено от сцените с нейно участие. Клипчето продължавало цели 20 минути, в които бабата правела и френска любов с двамата младежи. Най-скандалното в случая било, че жената е била цял живот само със съпруга си, преди да остане вдовица преди 3 години, и имала репутация на отлична майка и домакиня. Освен това е уважаван педиатър, а професията й наследил и синът й.

Именно за него ударът бил най-силен и докато не видял с очите си, той не можел да повярва, че майка му е способна на подобни пошлости. Бабата обаче дори не се опитала да отрече порно изцепката си и заявила, че го е направила за пари.

Видяла обява в интернет и се отзовала, защото искала да си докара допълнителни доходи върху ниската пенсия и да е самостоятелна. Идеята й била да припечелва от секс филмите и да се изнесе в собствен дом, вместо да живее със снахата и сина си. За зла беда обаче била разкрита и възмутените й близки й посочили вратата, допълва изданието.

Източник: http://news.plovdiv24.bg/386959.html#ixzz293oxmqQH

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Популярни публикации

Последователи