понеделник, 3 септември 2012 г.

Оптика Вега в Пловдив - мястото, където ще получите професионален съвет, внимателно отношение и ще намерите качествени продукти на добра цена

Време е да си смените диоптричните очила? Имате нужда от гъзарски слънчеви цайси, които са качествени и на добра цена? Искате да си сложите контактни или цветни лещи? Писнало Ви е от ментаци и грубо отношение? Искате да получите професионален съвет за всичко, което Ви вълнува по отношение на слънчеви очила, лещи и т.н.? Не се колебайте и посетете оптика Вега, която се намира на улица Златю Бояджиев 2, Търговски комплекс Новотел Пловдив от страната на Пешеходния мост.

В оптиката ще Ви предложат следните услуги:
- изработка на всички видове очила
- ремонт и корекция на очила (диоптрични и/или слънчеви)
- продажба на всякакви видове лещи (диоптрични, цветни)
- обучение за поставяне и употреба на контактни лещи
- богат избор от рамки за диоптрични очила (ценовият диапазон е от 15 до 450 лв.)
- богат избор от оригинални слънчеви очила на водещи италиански производители - Guess, Trussardi, Bluemarine, Fendi, Cesare Paciotti и други (цените започват от 80 и стигат до 600 лв.)

Най-важното - във Вега ще Ви покажат, че клиентът е цар - предлагат се отстъпки за диоптрични очила, стъкла, слънчеви очила и други. Колкото повече похарчите, толкова повече ще спестите!

За контакти, звънете на телефони 032/934-755, 0877/755-870 или заповядайте на место в оптиката - адресът е град Пловдив, улица Златю Бояджиев 2, Търговски комплекс Новотел Пловдив от страната на Пешеходния мост. Вяра и/или Младен Пейчинови, които имат над 10-годишен опит в сферата на оптикат,а ще Ви обслужат с усмивка. Оптика Вега - качествената и достъпната оптика за ВАС!

4 коментара:

  1. Изключително съм доволен от оптика Вега. Невероятно и вежливо обслужване и цени за всеки джоб. Горещо препоръчвам!

    ОтговорИзтриване
  2. Напълно съм съгласен с мнението по-горе. Опитайте и няма да съжалявате.

    ОтговорИзтриване
  3. А дали има нов адрес оптиката, защото на стария вече я няма?

    ОтговорИзтриване

Популярни публикации

Последователи