четвъртък, 19 март 2009 г.

Спечелете 19 бр. мобилни телефони Samsung M150



Всеки клиент, който заплати месечната си сметка към GLOBUL, vivatel_бТК, Булсатком или вноските си към TBI Credit в определени магазини от веригата 2be, има възможност да спечели мобилен телефон Samsung M150 от томболата на 2be.

Вижте по-долу пълен списък на магазините, участващи в томболата, както и Общите условия на промоционалната игра.


Промоционална игра - Общи условия


1. Период на участие (Промоционален период)

13.03.2009 – 30.04.2009

2. Организатор на Промоционалната игра

"Кимимпекс – Търговия и лизинг" ООД

3. Участници в Промоционалната игра

Участник в Промоционалната игра може да бъде всяко дееспособно физическо или юридическо лице с постоянен адрес в Република България, което в рамките на промоционалния период плати месечната си сметка към vivatel_бТК, GLOBUL, Булсатком или вноската си към TBI Credit. Право на участие в томболата нямат служители на „Кимимпекс – Търговия и лизинг” ООД и техни роднини по права и съребрена линия до втора степен.

4. Територия на Промоционалната игра

Промоционалната игра ще се проведе само за клиенти, заплатили сметките по т. 3 в следните търговски обекти, работещи под търговската марка 2be:

Кърджали - ул. "Републиканска" № 31
София Младост - 1А Mall City Point - корпус 2
Пазарджик 2 - ул. "Търговска" № 42, ет.1
Плевен 1 - ул. "Васил Левски" № 96
Плевен 2 - ул. "Данаил Попов" № 13
Плевен - Mall Central Плевен пл. "Свобода" № 2
Пловдив 1 - ул. "Гладстон" № 7-9
Пловдив 2 - ул. "Хр. Г. Данов" № 2
Пловдив - кръстовище "България" и ул. "Победа"
Пловдив ТМ 1 - бул. "България" 4-ти км - Техномаркет
Пловдив ТМ 2 - бул. "Менделеев" № 2 Техномаркет
Пловдив к-с Тракия - ТЦ "Фрапе"
Пловдив - ул. "Р. Даскалов" № 34
Русе - ул. "Г. Раковски" № 11
Самоков 0 Т-Маркет ул. "Искър" № 2А
Сливен 2 - пл. "Ал. Стамболийски" № 1
Хасково - ул. "Сан Стефано" № 7
Шумен - бул. "Славянски" № 62
Ямбол - ул. "Търговска" № 2


5. Награди през промоционалния период


Всеки участник, който в рамките на промоционалния период плати месечната си сметка към vivatel_бТК, GLOBUL, Булсатком или вноската си към TBI Credit, участва в томбола за спечелването на награда – 19 бр. мобилни телефони Samsung M150.

6. Теглене на наградата

Наградата ще бъде изтеглена в централния офис на „Кимимпекс – Търговия и лизинг” ООД на 07.05.2009, в присъствието на нотариус. Ще бъде раздадена по 1 бр. награда за всеки магазин 2be, изброен в т. 4.

7. Получаване на наградите

Имената на печелившите ще бъдат публикувани на www.2be.bg. Печелившите участници ще могат да получат своите награди в деня след публикуването на имената им на www.2be.bg, както и в съответния търговски обект. Наградите ще бъдат връчени на победителите в съответния магазин 2be, в който е бил пуснат талонът за участие. „Кимимпекс – Търговия и лизинг” ООД си запазва правото да избере различен победител, в случай, че съответният печеливш участник не отговаря на или е нарушил някое от изискванията, посочени в тези правила, както и в случай че не потърси спечелената награда в срок от един месец от обявяването на победителите. За да получи специалната си награда съответният печеливш участник следва да представи лична карта за удостоверяване на самоличността и касовата бележка, чийто номер е попълнил на талона за участие в томболата. Специалната награда не може да бъде разменяна за паричната й равностойност.

8. Съгласие с общите условия

Чрез попълване на талона за участие в томболата, участниците приемат настоящите Общи условия и се съгласяват с тях. „Кимимпекс – Търговия и лизинг” ООД си запазва правото да внася промени в настоящите условия за периода на играта, като такива промени влизат в сила от датата на публикуването им на www.2be.bg.

Източник: http://www.2be.bg/news.php?open=197

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Популярни публикации

Последователи