неделя, 7 септември 2008 г.

Just Коко!

Сигурна съм, че вече се чудите какво става с г-н Динев и защо никой не пише за него. Спокойно! След като ви уведомихме за мимолетната секс авантюра между бизнесмена осеменител и изкуствено създадената Първа в попфолка-Преслава, е време да научите колко са стрували на Коко услугите й. 10 000! Очевидно Преслава се е взела твърде насериозно и няма намерение да бъде по-различна от колежките си, които са до една верни на мотото “Левче-кефче”. Няма лошо. Знае си цената момичето. 10 000 са си 10 000. Щом има кой да си го позволи, защо не? Само не разбирам от къде я набара тази смелост г-н Динев, че публично да си признае колко е заплатил за компаньонските услуги на Преславчето.

И докато собственикът на “Кошарите” си прави кефа в Солун с платената фолк-дива, то майките на децата му се чудят как да свържат двата края. Емилия, от една страна, се колебае да кърми ли, да не кърми ли; прочутата диета на Аткинс или диетата на д-р Емилова да приложи, за да възвърне перфектната си фигура. Анелия, от друга страна, се чуди как да опази дъщеря си от папараци и любопитни фенове. Мисли си: “Гаджета ли сме с Миро, или той ходи с Крум?”. Употребената Преслава се моли дозата да я хване колкото се може по-бързо, защото звездата й залязва и напрежението расте. След позорната изневяра на бившия й-Петко Димитров, на Пайнерката не й остава друго удоволствие освен дрогата.

До всички жени, които имат дете от Коко Динев, а не са попаднали в медийното пространство: Не се притеснявайте! По-добре така, отколкото да ви имат за поредната “прекарана”. Вижте в какви нелепости бихте станали героини!

www.skandalno.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Популярни публикации

Последователи