петък, 31 август 2012 г.

Ъпдейтът Belle Refresh вече е достъпен за смартфоните Nokia

Вчера Nokia официално започна да разпространява мащабен софтуерен ъпдейт, който носи името Belle Refresh OS и ще е достъпен за някои от най-популярните смартфони на компанията. Броят на устройствата, които ще получат актуалиацията е точно 8, а шест от тях ще бъдат ъпдейтнати незабавно. Сред тях са Nokia N8, E7, C7, C6-01, X7 и Oro, а до края на седмицата Belle Refresh OS ще е достъпна и за собствениците на модела E6, информира slashgear.

Oчаква се смартфонът Nokia 500 да бъде съвместим с новия софтуер „в следващите няколко седмици“, разкриха още от компанията. Най-ключовата характеристика е включването на изцяло обновения уеб браузър, който вече ще включва поддръжка за HTML5 приложения. Вelle Refresh OS се отличава и с подобрени уиджети на началния екран, както и на нови приложения свързани с обработката на изображенията (за N8).

Ъпдейтът ще позволи на потребителите и да използват още Microsoft Office Mobile и Nokia Maps Suite 2.0, което допълнително ще подобри функционалността на моделите. Eдва ли има съмнение, че клиентите ще приемат със задоволство актуализацията след като тя бъде достъпна на устройствата им. Предстои да видим дали Belle Refresh OS ще успее да предизвика по-голям интерес към устройствата, работещи с платформата.

Източник: http://www.digital.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Популярни публикации

Последователи