понеделник, 25 октомври 2010 г.

Стартира конкурсът Generation GLOBUL


След като GLOBUL пусна абонаментните програми Generation GLOBUL, които са специално създадени за младите хора между 14 и 24 години, сега от оператора организират и конкурс със същото име. В конкурса Generation GLOBUL може да участва всеки, тъй като няма ограничение във възрастта. Приветстват се оригиналните идеи, изразени чрез авторска снимка или кратък текст. Темата на конкурса е "Прави, каквото си искаш!"

Печелившите ще се определят чрез гласуване в сайта. Снимката с най-много гласове ще послужи за вдъхновени на новия рекламен клип на GLOBUL, а освен това победителят ще получи Nokia X2-00. Класиралите се на второ и трето място в тази категория ще получат съответно мобилен телефон Sony Ericsson Spiro и два билета за концерт по желание. Авторът с най-високо оценен текст ще получи еко телефона LG GD510 Pop. Наградата за второ място е Samsung E2121B, а за трето - два билета за концерт.

На сайта www.generationglobul.bg потребителите ще могат да създават нови приятели, да разглеждат съдържанието от конкурса, да се запознават с различни сайтове, както и да се информират за абонаментните програми Generation GLOBUL. Абонаментните програми, предназначени за потребителите между 14 и 24 години, предлагат до 4000 безплатни минути и 2000 безплатни SMS в мрежата на оператора, както и неограничен достъп до интернет през мобилния телефон на цени между 6,90 и 12,90 лв. на месец.

източник: GLOBUL

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Популярни публикации

Последователи