сряда, 5 май 2010 г.

Сафура: Представителят на Азербайджан за Евровизия 2010


Тя е само на 17 години, но със силен дух и амбиция за успех. Сафура вече е постигнала първия си успех - засега в азербайджанския националния конкурс за избор на песен за Евровизия 2010 г. Тя е родена на 20 септември 1992 г. Произлиза от артистично семейство- баща й е художник, а майка й пианист и моден дизайнер.

Благодарение на родителите си от най-ранно детство Сафура започва да проявява голям интерес към модата. Още от първите сценични облекла, които създава с помощта на майка си, тя показва нестандартния си растящ талант.

Със сигурност обаче главния талант на Сафура е музиката и нейната страст към пеенето. Тя започва да пее на тригодишна възраст. На шест има вече първото си сценично изпълнение. От този момент нататък, тя участва в различни конкурси. Носител е на първа награда в азербайджанското шоу за таланти "Йене Йълдъз", което е аналог на световноизвестното шоу Поп Айдъл. Сафура е младият секс символ на Азербайджан. Тази енергична младажена притежава перфектната комбинация да представлява Азербайджан – Земята на огъня. Тя е самоуверена, стилна и талантлива.

Повече информация, снимки и още други благинки за Сафура, можете да намерите тук: http://safura.eurovisiontalents.com/bg/

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Популярни публикации

Последователи