сряда, 7 януари 2009 г.

Помогнете на малкият Ваньо да посреща именния си ден с усмивка



код на SMS: DMS vanio

Изпратете sms с текст DMS vanio на Единен дарителски номер 17 777 (за абонати на GLOBUL, vivatel и M-Tel)!!!

Ваньо е на 4 годинки, живее в село Конаре, община Гурково, област Стара Загора и по рождение страда от детска церебрална парализа. Въпреки спецификата на заболяването и категоричните прогнози на лекарите, че за Ваньо почти няма надежда, неговите родители – Радостина и Добри – не губят надежда и за минута.

Днес Руският онкологичен научен център РАМН и Клиниката за възстановителна интервенционна неврология и терапия Нейровита предлагат лечение чрез нов експериментален метод, недоказал се достатъчно при заболявания на нервната система - за някои пациенти той има поразителен резултат, за други – никакъв. В резултат на това МБАЛ „Св. Иван Рилски” прекрати този вид експериментално лечение и в момента такива процедури в България не се извършват. Фондът за лечение на деца също прие официалното становище, че не се финансират такива процедури.

Така проект DMS остава единственото място, което може да помогне на родителите на Ваньо да осъществят желанието си, въпреки съмненията. Необходимата сума за това желанието на Радостина и Добри да стане факт е в размер на 26 645 евро. Искрено се надяваме, че и вие ще повярвате и ще помогнете на Ваньо да опита да промени живота си.

За изпращането на дарителски SMS ще бъдете таксувани с 1.20 с ДДС.

Избраната от вас кампания получава минимум 90 % от всички финансови постъпления, а останалата сума покрива административни разходи по проекта DMS. Повече информация можете да намерите на: http://www.dmsbg.com.

През месец ноември 2008 в подкрепа на кампанията "Да помогнем на Ваньо" бяха изпратени 454 SMS.

Ако решите да подкрепите Ваньо и по друг начин, ето неговата набирателна сметка:

ОБЕДИНЕНА БЪЛГАРСКА БАНКА

BIC: UBBSBGSF

IBAN: BG89UBBS80021043661620

ИВАН ДОБРЕВ ИВАНОВ

Благодарим ви, че подкрепяте Ваньо!

АКО ЖЕЛАЕТЕ ДА ПОДКРЕПИТЕ ДРУГО ДЕТЕ ИЛИ ВЪЗРАСТЕН, ПОСЕТЕТЕ: http://www.dmsbg.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Популярни публикации

Последователи