вторник, 17 юли 2012 г.

Agoda.com напомня на почитателите на Октоберфест – не пропускайте да посетите Мюнхен тази година!

Аgoda.com, който е един от водещите световни хотелски уеб сайтове за онлайн резервации и е част от Priceline Group (Nasdaq PCLN), днес обяви фантастични цени за хотели в Мюнхен по повод най-големия баварски фестивал – Октоберфест!

Октоберфест започва на 22 септември и завършва на 7 октомври. Той е най-големият панаир в света с над 6 милиона посетители годишно, които идват тук, за да празнуват и да се потопят във ведрата баварска атмосфера. Събитието, което се провежда в Терезиенвизе в централната част на Мюнхен, започва с церемониално „източване” на първия кег за сезона от самия лорд-мер на града.

Октоберфест се провежда ежегодно от 1810 година насам и докато бирата стои в центъра на празника, в рамките на 17-дневното събитие могат да се видят и опитат и други неща освен баварска бира. Има 14 шатри, от които посетителите могат да се възползват, като всяка от тях е насочена към различен тип посетители - с различна музика, различни блюда и различна атмосфера. Някои шатри са по-малки, като шатрата Burtschers Bratwursthütt'n, която побира по-малки компании от 90 души, докато други, като шатрата Löwenbräu, могат да поберат едновременно над 5 500 души.

За да се потопят в атмосферата на фестивала, посетителите могат да облекат традиционните баварски дрехи – ледерхозен за мъжете и различни стилове дирндъл за жените. Всички бири, които се предлагат на Октоберфест са произведени единствено в Мюнхен, така че международните туристи имат възможност да се насладят на известни бири като Augustiner и Hofbräu директно от източника.

Октоберфест е подходящ за цялото семейство, тъй като има увеселителни съоръжения и атракциони за деца и места като шатрата, в която се намира кафетерията на Бодо, където се сервират торти и пасти от 9 часа сутринта. Има и специален ден, посветен на децата в шатрата Augustiner. Освен прочутите местни бири, посетителите могат да опитат класически баварски гозби: свински джолан по баварски, картофена салата, хлебни кнедли, еленско месо, различни видове сирена, печена патица, говеждо, телешко, риба, както и почти безброй много видове наденици и месни специалитети. Тези, които искат да стопят някое и друго килце могат да отидат да се веселят в по-шумните и оживени шатри с диджеи, жива музика и танци, които са отворени до 1 часа сутринта.

Като един от най-красивите градове в света, Мюнхен може да предложи много забележителности на посетителите на Октоберфест. Наскоро Мюнхен бе в центъра на вниманието, тъй като бе град-домакин на финала на Шампионската лига на УЕФА. В града ще откриете високотехнологични съоръжения за спорт и развлечения, както и средновековни дворци и палати, църкви, музеи и галерии и разбира се пленителни баварски пейзажи.

За да си резервирате място под шатрите на Октоберфест, уверете се, че сте се погрижили навреме и за резервацията за хотела, в който ще отседнете! Следните хотели в Мюнхен все още имат налични стаи, така че възползвайте се от специалните оферти сега.

Специални оферти от Agoda.com за хотели в Мюнхен по повод Октоберфест!

Eurostars Grand Central 4*
Цени от 366 щ.д. на нощувка. Сумата за резервацията не подлежи на възстановяване в случай на отказ.

Regent Hotel 4*
Цени от 350 щ.д. на нощувка.

Hotel Atlas City 3*
Цени от 287 щ.д. на нощувка. Специални промоционални цени при ранни резервации: резервациите трябва да бъдат направени поне 30 дни предварително. Резервирайте преди 30 ноември, останете преди 30 декември 2012.

Hotel Cocoon Stachus 3*
Цени от 250 щ.д. на нощувка.

Hotel Herzog 3*
Цени от 355 щ.д. на нощувка.

Hotel Vitalis 4*
Цени от 240 щ.д. на нощувка.

Hotel Nymphenburg 3*
Цени от 304 щ.д. на нощувка.

Hotel Montree 3*
Цени от 207 щ.д. на нощувка.

K+K Hotel am Harras 4*
Цени от 300 щ.д. на нощувка. Сумата за резервацията не подлежи на възстановяване в случай на отказ.

Hotel Carmen 4*
Цени от 228 щ.д. на нощувка.

TRYP München City Center 4*
Цени от 286 щ.д. на нощувка.

Hotel Kent 3*
Цени от 160 щ.д. на нощувка. Валидни до 30 декември 2012.

angelo Designhotel Munich 4*
Цени от 200 щ.д. на нощувка. Специални промоционални цени при ранни резервации: резервациите трябва да бъдат направени поне 14 дни предварително. Направете резервация преди 18 декември. Останете преди 30 декември 2012.

Maritim Hotel Munich 4*
Цени от 199 щ.д. на нощувка. Специални промоционални цени при ранни резервации: резервациите трябва да бъдат направени поне 14 дни предварително. Направете резервация преди 18 декември. Останете преди 30 декември 2012.

Hotel Säntis 3*
Цени от 227 щ.д. на нощувка. Специални промоционални цени при ранни резервации: резервациите трябва да бъдат направени поне 21 дни предварително. Направете резервация преди 9 декември. Останете преди 30 декември 2012.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Популярни публикации

Последователи