вторник, 19 юни 2012 г.

Специални хотелски оферти в магическия Макао – от 66 щ.д. на нощувка!

Аgoda.com, който е един от водещите световни хотелски уеб сайтове за онлайн резервации и е част от Priceline Group (Nasdaq PCLN), днес обяви специални хотелски оферти за някои от най-добрите хотели в Макао.

Известен със своите шикозни развлекателни комплекси, луксозни магазини за пазаруване, казина с комплексно обслужване и красиви колониални райони, Макао е перфектната дестинация за туристите, които търсят място за почивка, на което да преживеят незабравими моменти.



„Лас Вегас на Изтока” се намира на недалеч от Хонг Конг, като до него се стига с ферибот – той предлага на туристите луксозни хотели, театрални шоу програми, динамичен нощен живот, множество забележителности и уникална китайско-португалска кухня. През 2011 броят на туристите, които са посетили Макао надхвърля 28 милиона и затова без колебание може да се твърди, че той е за всеки тип турист – независимо дали става въпрос за романтична ваканция, забавна семейна екскурзия, среща с приятелки през уикенда или пък за ергенски лудории.

Театралните шоу програми в Макао са едни от нещата, които привличат най-голям брой разнообразни типове туристи. В комплекса City of Dreams (Града на мечтите) се изнася представлението The House of Dancing Water (Къщата на танцуващата вода), в което участват акробати, въздушни гимнастици, гмуркачи и танцьори на сцена, чиято сценография струва 250 милиона щатски долара. Гостите на Макао могат да се забавляват и с някои от кабаретните шоу програми, бойни турнири, нощни лазерни шоута и концерти, на които се изпълнява корейска поп музика.

Една от специалните атракции в Макао, която е подходяща за семейства, е Ice World (Леденият свят), разположен в границите на хотел Venetian Macau. Тук могат да се видят произведенията на 50 ледени скулптори от град Харбин – изящните им творения са направени от повече от 10 000 ледени блока и покриват „фризерна” площ от 1 656 кв. м., където температурата е настроена на - 8 градуса по Целзий.

Освен това туристите могат да впуснат в някои от по-типичните за Макао дейности: да опитат прочутия португалски яйчен тарт в кафенето Margaret’s Café или пекарната Lord Stow’s Bakery, да се повозят на гондола в каналите на хотел Venetian, да разгледат руините на катедралата Сейнт Пол, да пробват късмета си на игралните маси или да видят града от птичи поглед от наблюдателната площадка на Macau Tower.

Какъвто и да е Вашият маршрут, хотелите в Макао ще Ви предложат уникално изживяване. Те са луксозни и предлагат всевъзможни удобства – много от хотелските комплекси тук предлагат достатъчно разнообразие от ястия от различни точки на света, както и развлекателни програми, чиято цел е да направят престоя на гостите си спокоен, но и едновременно с това вълнуващ.

Agoda.com предлага на клиентите си селекция от изключително изгодни оферти, които са налични за някои от хотелите в Макао. Някои от тях са валидни за ограничен период от време, така че побързайте и се възползвайте от тези страхотни предложения!

Хотелски оферти на Agoda.com в магическия Макао

The Venetian Macao Resort Hotel 5* - 15% отстъпка!

Цени от 175 щ.д. на нощувка. Специални цени при ранни резервации - резервациите трябва да бъдат направени поне 14 дни предварително. Валидни до 30 декември 2012.

Galaxy Macau 5* - 15% отстъпка!

Цени от 213 щ.д. на нощувка. Специални цени при ранни резервации - резервациите трябва да бъдат направени поне 14 дни предварително. Валидни до 31 декември 2012.

Emperor Hotel 4* - 10% отстъпка!

Цени от 108 щ.д. на нощувка. Специални цени при ранни резервации - резервациите трябва да бъдат направени поне 14 дни предварително. Валидни до 31 декември 2012.

Royal Hotel Macau 5* - 20% отстъпка, която е валидна за ОГРАНИЧЕН ПЕРИОД ОТ ВРЕМЕ!

Цени от 84 щ.д. на нощувка. Специални цени за ограничен период от време – валидни само до 31 август 2012.

Beverly Plaza Hotel 4* - 15% отстъпка!

Цени от 91 щ.д. на нощувка. Специални цени при ранни резервации – резервациите трябва да бъдат направени поне 15 дни предварително. Валидни до 31 декември 2012.

Hotel Guia 4* - 15% отстъпка!

Цени от 84 щ.д. на нощувка. Валидни до 31 декември 2012.

Casa Real Hotel 4* – 10% отстъпка!

Цени от 106 щ.д. на нощувка. Резервациите трябва да бъдат направени 1 ден предварително. Валидни до 31 декември 2012.

Waldo Hotel 4* - 15% отстъпка!

Цени от 97 щ.д. на нощувка. Оферта, която е валидна за ограничен период от време - резервациите трябва да бъдат направени преди 31 август 2012.

Grand Emperor Hotel 5* - 10% отстъпка!

Цени от 157 щ.д. на нощувка. Валидни до 30 декември 2012.

Ole Tai Sam Un Hotel 3* - 20% отстъпка, която е валидна за ОГРАНИЧЕН ПЕРИОД ОТ ВРЕМЕ!

Цени от 66 щ.д. на нощувка. Специални цени при ранни резервации – резервациите трябва да бъдат направени поне 14 дни предварително. Валидни до 31 юли 2012.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Популярни публикации

Последователи