неделя, 7 септември 2008 г.

Бременни ли са Ивана и Преслава?

И да хъкате, и да мъкате, няма назад. Напоследък из чалга елита усилено се заговори, че двете кипри, смятани за прими, ще се сдобият с рожби в началото на идната година. Нека да обърнем внимание първо на Преслава, тъй като е по-млада. Така. Преслава. 24-годишна млада поп-фолк изпълнителка с изключителни певчески възможности, убийствена визия и развиваща се със скоростта на светлината кариера. Защо й правя такава реклама ли? Защото въпросната бъдеща майка, ако можем да се доверим на слуховете разбира се, официално се води, че няма гадже. Тоест, търси се такова! Въпрос номер 1: От Петко ли е детето? С г-н Димитров, един от собствениците на "Sin City", скъсаха официално миналия месец. Следователно Петко отпада, така че продължаваме с търсенето из мъжката част от населението. Мъже, търси се таткото на Преславиното бебе. Не може да е била с толкова много, стига сте се крили, моля ви се! Може ли мадам да бъде толкова енергична, че за по-малко от четири седмици да забрави Петко, да си хване ново гадже, да забременее и пак… да забрави? Може, какво пречи? Въпрос номер 2: Като не е от Петко, от кого е?

Сега се пригответе за още една доза ексклузивна информация. Преди известно време бяха забъркали Преславчето с Коко Динев-до болка познатият на всички ни бизнесмен (естествено), който има 3 деца от колежките на Преслава-Нелина, Анелия и Емилия. Очевидно е решил да не си дава почивка, докато не направи цял чалга отбор бебета. Няма лошо, като му се връзват? Та, за Коко и Преслава. Според информацията, която се разнася все по-упорито от ухо на ухо, посетители на известен хотел в Гърция се кълнат един през друг, че миналата седмица са видели българската изпълнителка с настоящия на Емилия-г-н Динев. Всеки би помислил "Абе те фолкпевиците са едни и същи, объркал се е-Анелия, Преслава, Емилия, Деси Слава, едно и също". Обаче какво се оказва? Че не се е объркал. Любител направил "приятелски" снимки, за да запомни с нещо екскурзията си. За щастие или за нещастие, снимките все още не са видели бял свят, така че и тук поставяме една въпросителна. Ако обаче аферата между Преслава и Коко, за която мнозина твърдят, се окаже истина, значи бебето на Преслава, ако и то е истина изобщо, е от Коко. Браво, Коко! Фолк бебе номер 4! Мамма мия! Тъй като информацията, която ви сервирах току-що, не е потвърдена официално, не се вкарвайте веднага във филма. Ще следим с голям интерес и ще ви държим в течение, спокойно!

Да видим сега другата кипра на име Ивана. Тя пък кога забременя, от кого забременя? Въобще положението е миш-маш! Според клюката именно поради напредналата си възраст (39) Иванчето е решила да си почива вкъщи и да не бъде част от тазгодишното турне на Пайнер. Бившата прима на поп-фолка прави основен ремонт на жилището си в Пловдив, за да може да разпуска в летните дни от бременността си. В момента Ваня (истинското й име) е на почивка в Португалия с дъщеря си, а по-късно ще замине на гости на Христо Стоичков в слънчева Испания. Кой е таткото на Иваниното бебе, това не е съвсем ясно. Да не започваме и нейния осеменител да издирваме, че ще стане олеле майко! Истината е, че от няколко месеца насам Ивана е на седмото небе от щастие. Певицата, почувствала се засенчена от Петя (Преслава), обърна гръб на кариерата си, която все по-стремглаво върви надолу. Така професионалните успехи на звездата понамаляха, но въпреки всичко тя е много щастлива в личен план. Отслабна, забременя (несъвместимо, но не невъзможно), въобще, положението е 6+.

www.skandalno.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Популярни публикации

Последователи