петък, 11 юли 2008 г.

Руши с нов албум


Разсънихте ли се? На 10 юли излeзна новият, четвърти студиен албум на РУШИ от Вирджиния Рекърдс/ Chimp. Post Sleep съдържа точно 10 парчета, включително синглите Go Ahead и Beautiful Dirt.

Не си представяйте каквото и да било за този албум, защото всичко ще се окаже невярно. Със сигурност за Post Sleep ще се лепнат няколко израза и това са „изненадващ”, „провокативен”, „различен”. Ако ви остане време, просто чуйте албума и всичко ще бъде наред. Извънредно приятно впечатление прави и дизайнът на Post Sleep, който излиза в диджипак версия, по проект на Мария Неделчева и с фотографии от Васил Германов.

Музикални продуценти на албума са студио RETRO. Post Sleep е мастериран от щатския носител на Грами Брад Блекууд.

Всички текстове в албума са на Руши с изключение на Go Ahead – Руши Видинлиев/ Вяра Попова и Insects – Руши/ Deeron. Музиката е на Руши и Retro с изключение на What Happened There – Retro/ Руши/ Иван Пеев; Go Ahead - Retro/ Руши/ Вяра Попова и Insects - Retro/ Руши/ Deeron.

След силния Go Ahead с китари от Жоро от Остава, за втори сингъл е избран Beautiful Dirt. Новият клип ще бъде ексклузивно в ефира на MAD TV от понеделник, 14 юли. Можете да гледате брилянтното видео, режисирано от Явор Гърдев и заснето от оператора Александър Крумов, на всеки кръгъл час в продължение на две седмици само по MAD TV!!!

Парчето е част от саундтрака на Дзифт, кино дебюта на театралния режисьор Явор Гърдев. Филмът съвсем скоро взе наградата Сребърен Георги от филм феста в Москва, а бг премиерата му предстои през есента.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Популярни публикации

Последователи